Wijnen

Witte wijn

Solaris

Solaris

De Solaris is gemaakt van de gelijknamige druif. Aromatisch, kruidig, bloemig en fruitig. Droge witte wijn. Lijkt op Sauvignon Blanc.

Chaams Genoegen

Chaams Genoegen

Riesel, Souvignier Gris en Johanitter gecombineerd in deze wijn. De wijn doet denken aan een Riesling wijn. Droge witte wijn, met een mooi zuiver karakter en goed in balans.

Rode wijn – dit blok is verborgen

Dit blok is verborgen

Brabants Rood

Brabants Rood

Fruitige rode wijn met soepele tannines door anderhalf jaar houtrijping.

Mousserend

Brut wit

Brut wit

Mousserende wijn volgens traditionele methode gemaakt, twee jaar rijping op de fles en handgedraaid.

Brut rood

Brut rood

Mousserende wijn volgens traditionele methode gemaakt, twee jaar rijping op de fles en handgedraaid.

Wilde wijn & Orange

Wilde rosé

Wilde rosé

Een cuvée van Cabernet Cantor, Cabernet Jura en Monarch. De wijn is spontaan vergist met de wilde gisten uit de wijngaard en niet gefilterd. Fruitig met aroma´s van kersen.

Orange

Orange

Deze wijn is gemaakt van Souvignier Gris, Muscaris en Solaris met 3 weken schilweking. De wijn is spontaan vergist en ongefilterd. Gerijpt in rvs, op hout en in keramische amfoor. Krachtig, kruidig, bloemig en fruitig.

Wilde rode

Wilde rode

Een rode natuurwijn van Rondo, Cabernet Cortis en Baron waaraan geen gist is toegevoegd en de wijn is ongefilterd. Een rijping op Frans eiken zorgt voor een soepele wijn met een mooie structuur. Een kruidige en fruitige rode wijn.

Wilde witte

Wilde witte

Een frisse witte wijn van Solaris, Sauvignac en Joanniter, de wijn is spontaan vergist met de wilde gisten uit de wijngaard en is ongefilterd.

Eau de Vie

Rosé

Eau de vie druivenschillen

Eau de Vie van druivenschillen, 4 jaar gerijpt op Frans eiken. Aroma´s van cacao en caramel.

Orange

Eau de vie appels

Gemaakt van Brabantse appels, 4 jaar gerijpt op Frans eiken.

Eau de vie ongerijpt

Eau de vie ongerijpt

Eau de Vie van druivenschillen, ongerijpt

Cider

Appelcider0,75

Appelcider
0,75

Gemaakt van appels uit Fijnaart, mousserend, een echte dorstlesser met rond de 6% alcohol. Met toegevoegde CO2.

Appelcider tweede gisting

Appelcider tweede gisting

Gemaakt van appels uit Fijnaart, mousserend, een echte dorstlesser met rond de 6% alcohol. Met tweede gisting op de fles. De cider is licht troebel omdat het gistrecidu nog in de fles zit (zoals bv. bij speciaalbier).

Cecider

Cecider

Deze Appelcider is een cross-over met druivenschillen. Na de eerste gisting van de appels heeft een tweede gisting met druivenschillen plaatsgevonden. Cecider heeft de fruitigheid van een cider gecombineerd het karakter van onze oranjewijn (ceci n’est pas un orange); structuur met bloemige aroma’s. Door een derde gisting op de fles is de cider mousserend. De cider is niet gedegorgeerd, de gistcellen zitten nog in de fles. Gekoeld drinken, voorzichtig openen en schenken.